Tento víkend máme v plánu přidat něco málo přes 150 produktů. Sledovat nás pravidelně se prostě vyplatí 🕵️‍♀️, někdy totiž do akce přidáváme produkty i mimo akční středu 😎! Jako třeba dnes 👀. Tak si užijte příjemný víkend a nákupy u nás! 💚
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Jsme tu pro Vás i o víkendu 💚
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Najdete nás i na sociálních sítích ✨
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Skládácelárodina se sídlem Luby, 35137, Petra Bezruče 606 IČ 10880631, zapsaná u živnostenského úřadu Cheb. řad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Cheb. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Lego® všeho druhu! Od jednotlivých dílků, přes figurky, až po kompletní sety.

Platební metody

Platba předem na účet

Online platební kartou

Platba dobírkou

ePlatba

ePlatba+

 

Zákaznická podpora

Nevíte si rady nebo potřebujete poradit?

  • zavolejte 📱 nám nebo napište 💬! Pokud jste nás nezastihli, zavoláme Vám v nejbližší možné době zpět! 🔙
  • jsme tu pro Vás i o víkendu, tak nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám se vším poradíme 💚
Kontakty
Zákaznická podpora
LEGO, logo LEGO, minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. © 2022 The LEGO Group. / Prohlašujeme, že LEGO® je obchodní značka skupiny společností The Lego Group, která nesponzoruje, neautorizuje ani nijak nepodporuje tento web.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz